"Експертиза знайдених уламків не підтверджує, що вони належали літаку, який зазнав аварії. Мій єгипетський колега теж підтвердив у розмові зі мною близько 17:45 за Гринвічем, що приналежність уламків ще не доведена", - наголосив Атанассіос Бінос, повідомляє «BBC Ukrainian».

Раніше повідомлялося, що уламки пасажирського літака рейсу MS804 авіакомпанії EgyptAir знайшли неподалік грецького острова Карпатос. Про це заявляли в авіаційному управлінні Єгипту.

Судно зникло з радарів над Середземним морем у четвер вночі. На борту рейсу MS804 було 69 людей, серед пасажирів - 30 громадян Єгипту та 15 - Франції.

Міністр авіації Єгипту заявив на прес-конференції, що літак компанії EgyptAir найбільш імовірно зазнав аварії через дії терористів, а не через технічну несправність.

Раніше повідомлялось, що в Егейському морі біля грецького острова Карпатос виявили два пластикові фрагменти, які можуть бути уламками зниклого літака A320. 

Як писав «Вголос», літак «Airbus A320» компанії «EgyptАir», який вилетів з Парижа о 23:09 до Каїра, зник з радарів близько 02:45, після того як зайшов у повітряний простір Єгипту.

За останніми даними, літак упав у море поблизу грецького острова Карпатос.

На борту літака перебували 56 пасажирів, у тому числі троє дітей, і 10 членів екіпажу. Більшість пасажирів на борту зниклого літака «EgyptАir» – єгиптяни і французи.

У міноборони Єгипту припустили, що на борту літака стався теракт

ІА "Вголос": НОВИНИ