«WADA вирішило не апелювати у цій справі. Тим не менше, національна антидопінгова організація і ФІФА мають право скористатися апеляцією, якщо це дозволяє зробити дедлайн на подачу апеляції», – сказано в повідомленні WADA.

Нагадаємо, український антидопінговий центр прийняв рішення дискваліфікувати Срну на 17 місяців від футболу у зв'язку з наявністю в його організмі заборонених антидопинговыми правилами речовин.

Термін дискваліфікації, за рішенням українського антидопінгового центру, будуть обчислювати з дня забору проби, тобто з 22 березня 2017 року. В такому випадку, термін дискваліфікації хорвата закінчується 22 серпня 2018 року. До тренувань гравець може приступити 22 червня.

У допінг-пробі Даріо Срни, взятої упродовж внезмагального періоду, а саме 22 березня 2017 року, був знайдений заборонений препарат.

У нинішньому сезоні футболіст провів 8 матчів в українській Прем'єр-лізі і відзначився в них 4 гольовими передачами. Срна виступає за донецький клуб з 2003 року і є рекордсменом клубу за кількістю проведених матчів.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ