Президент Володимир Зеленський у черговому влозі за кермом Tesla заїхав купити каву у заклад швидкого харчування.

Відповідне відео опубліковане 7 листопада на сторінці Офісу президента України.

«Кожного ранку, коли я бігаю… Ну не кожен день я бігаю, через день… То я купую каву в кінці бігу. Є пару в мене точок, де всі раді мене бачити», - сказав Зеленський і розсміявся.

«Я хочу, щоб не змінилося це відчуття. Що я заходжу в кафе і – «ану звідси!». Щоб такого ніколи не було», - поділився президент.

Під’їхавши на авто до віконця фасфуду, він замовив еспресо і не відмовився на пропозицію продавця скуштувати щось до кави.

«Пиріжечок? Добре» - сказав Зеленський.

Він заплатив за своє замовлення 166 гривень.

Як писав «Вгоолос», президент України Володимир Зеленський розповів, що життя президента для нього дуже важке, однак він прийняв рішення і не збирається відступати.

Зеленський вважає головною перемогою нинішнього скликання Верховної Ради прийняття близько 70 важливих для країни законів.

Це і повернення відповідальності за незаконне збагачення і гучний закон про зняття недоторканності, судова реформа, перезавантаження Генеральної прокуратури та багато законів для поліпшення бізнес-клімату.

Президент також заявив, що міністри, які до кінця 2019 роки не покажуть успішних результатів своєї роботи, змушені будуть піти у відставку.

Нагадаємо, що Зеленський влаштував нову кадрову чистку у Службі безпеки України. 

Він звільнив начальника Головного слідчого управління Служби безпеки України і призначив керівників управлінь СБУ у Дніпропетровській, Херсонській, Тернопільській, Івано-Франківській, Полтавській, Волинській та Вінницькій областях.

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ