Друзі, а допоможіть мені, будь ласка. Треба за мене проголосувати. Подалася я на проект «Нові лідери». До кінця голосування залишилося 5 днів. Голосувати треба отут. https://novilidery.com/lid…/2-season/Nicoy_Larisa_Mikolaivna

Якщо пройду, а потім виграю - профінансують проект, який я придумала для нас усіх.

Що я придумала?

Пропоную створити такий інтернет-ресурс, таку інтерактивну карту України, таку послугу онлайн, щоб зазначити на ній всі фестивалі, які проводяться в Україні. Відкриваєте сайт, а там на календарі вам одразу підказує, коли, де і що відбуватиметься. До цих фестивалів можна буде від вашого дому прокладати маршрут. Уздовж дороги через міста й села вам покаже всі супутні музеї та події, а також місця проживання та харчування, щоб можна було зупинитися і відвідувати це все по дорозі або вже на місці по прибуттю.

Для чого це?

Я хочу зробити Україну - цукеркою, сучасною туристичною меккою в Європі.

У нас є чим дивувати себе, а потім і світ, ми просто про це не знаємо.

Ця карта-онлайн підштовхне нас до відвідування цих місць та фестивалів - а, відповідно, до активізації внутрішнього туризму, а потім й іноземці зможуть активно до нас приїздити. Адже їм теж буде все просто та зрозуміло.

Ми побачимо, де треба передусім поремонтувати дороги, де треба розвивати інфраструктуру. Українці стануть відроджувати свої традиції. Реєструвати на карті нові фестивалі і цікаві місця. Вкладати у це гроші й отримувати допомогу від держави. Для цього буду відстоювати ухвалення Закону про державно-приватне партнерство.

Ми станемо туристичною родзинкою.

Проголосуйте отут за мене і мій проект. https://novilidery.com/lid…/2-season/Nicoy_Larisa_Mikolaivna

Усього 5 днів лишилося. Всіх люблю. Цьом.

ІА "Вголос": НОВИНИ