Народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк підтримав представника «Європейської солідарності» Олега Синютку як кандадата на посаду міського голови Львова.

Про це Цимбалюк заявив у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів».

«Зараз для Львова особливий період. Є можливість змінити те, що »Львів відкритий для світу«, але закритий і некомфортний для львів'ян. І дуже важливо, пам'ятаючи той період, який уже йде в історію, не повторювати помилок», - зазначив політик.

Цимбалюк згадав, як центральна влада обманула малих підприємців, обіцявши їм спростити оподаткування. А також вказав на провальну стратегію влади у боротьбі з коронавірусом.

«Тому, я вважаю, настав час проукраїнським, проєвропейським силам об'єднатися заради спасіння України. Бо історія нас вчить, що роз'єднання призводить до втрат. І я впевнений, що 22 листопада львів'яни прийдуть і зроблять той вибір, що змінить Львів на краще. Я вважаю, що Олег Синютка може змінити. Це є той шанс для Львова і для львів'ян. Щоби ми надалі не стояли в корках. Щоби ми надалі не молилися взимку, аби не випав сніг, тому що зупиниться весь транспорт. Щоби ми не молилися влітку, аби не випав дощ і Львів не затопило.

Знаючи Олега Синютку більше 10 років, я впевнений, що тут має перемогти не політика, а досвід, фаховість і патріотизм. Саме такими рисами наділений Синютка. Він набрався досвіду і в міській раді, і керуючи обласною адміністрацією. Я впевнений, що люди, які вміють мислити та аналізувати, оберуть майбутнє і Олега Синютку. Я йому і готовий стати поруч у боротьбі за Львів», - наголосив Михайло Цимбалюк.

Пряму трансляцію ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ