Кандидат у мери Києва від партії «Голос» Сергій Притула заявив, що життєву сторінку коміка для себе вже перегорнув і вирішив повністю зануритися у політику, бо має інші цілі.

Про це він повідомив у інтерв'ю BBC News Україна.

Шоумен підтвердив, що вийшов зі структури проєкту, над яким працював 10 років, – «Вар’яти-шоу», тому що зрозумів, що суміщати їх з мерською кампанією нереально. А у випадку перемоги розпрощається і з роботою на «Новому каналі».

Окрім цього, Притула відповів опонентам, які кажуть - «вже президент комік, чи витримає Україна ще й коміка на чолі столиці».

«Як кажуть, що »Притула - комік«, нехай скажуть, що »Притула - волонтер«... Я - не фахівець з усього на світі. Але я знаю, як формувати команду, як робити великі проєкти. Коли кажуть, що мені буде важко налаштувати роботу якогось департаменту в КМДА - а хтось пробував налаштувати штаб оперативного ведення бою для 3-го полку спецназу? Хай хтось це спробує зробити, а потім буде мені розказувати, як важко робити щось інше. Вважаєте президента коміком? Це ваші проблеми. Мене звати Сергій Притула, я не Зеленський і не Славко Вакарчук», - сказав він.

Кандидат додав, що поклав на шальки терезів свою кар'єру і не дасть «задній хід».

Як писав «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ