Про це повідомили очевидці у спільноті «Варта-1»

«Вулицею Грінченка їхала патрульна машина, в той момент хлопець почав переходити дорогу. Патрульні зупинились, щоб його пропустити. Проте хлопець повернувся і побіг в бік патрульної машини. Він з розбігу вискочив авто, розбивши ліктем вікно. В момент стрибку машина не рухалась», - пишуть очевидці.

На відео, яке зняли перехожі видно, як хлопець неадекватно поводився. Він російською мовою кричав, що «воював та проклинає нашу країну».

У прес-службі патрульної поліції Львівської області повідомили, що сьогодні вночі, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про бійку на перехресті вулиць Грінченка-Чигиринська. Інспектори прибули на місце та побачили чоловіка, який біг по вулиці в сторону патрульних. Коли він наблизився, то з розгону кинувся на службовий автомобіль поліції, чим завдав механічних пошкоджень. Розбив лобове скло та наніс вм’ятини на капот.

«Після цього порушник швидко зліз з автомобіля та почав втікати. Патрульні його наздогнали та затримали. Так як були підозри, що після такого стрибка у порушника можуть бути тілесні ушкодження, інспектор викликав йому швидку. Проте коли та приїхала, він відмовився від допомоги. 23-річний мешканець Львова перебував з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння, поводився дуже агресивно, проклинав поліцейських та погрожував. Пояснити свій вчинок відмовився. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Також прибула і мама громадянина. Слідчі зафіксували факт пошкодження поліцейського автомобіля. Всіх учасників доставили до відділу поліції для встановлення обставин справи», - повідомили у поліції.

ІА "Вголос": НОВИНИ