Особа, яка отримала штраф від ТЦК і стосовно неї відкрито виконавче провадження, побачить про себе інформацію у відкритій системі.

Особи, які отримали штраф від ТЦК, можуть дізнатися про відкрите виконавче провадження з Автоматизованої системи виконавчого провадження

Якщо ТЦК наклав своєю постановою штраф на особу, яка ухиляється від військового обліку, і ця особа не поспішає добровільно його сплатити, це може загрожувати блокуванням рахунку та подальшим стягнення коштів і майна. Окрім безпосередньо відвідування ТЦК чи встановлення застосунку Резерв+, така особа може дізнатися про свій статус через Автоматизовану систему виконавчого провадження.

Так, аби дізнатись про хід виконавчого провадження, варто скористатись Автоматизованою системою виконавчого провадження. Пошук можна здійснити за своїми прізвищем та ім’ям.

Саме в автоматизованій системі виконавчого провадження (АСВП) здійснюється реєстрація виконавчих документів, документів виконавчого провадження та фіксуються всі виконавчі дії.

Вільний та безоплатний доступ до інформації автоматизованої системи виконавчого провадження забезпечує Міністерство юстиції України у мережі на своєму офіційному веб-сайті за допомогою індивідуального ідентифікатора доступу. Інформація містить відомості і про час її розміщення.

Пошук інформації через веб-сайт здійснюється за такими параметрами:

  • прізвище, ім’я, по батьковічисло, місяць, рік народження боржника - фізичної особи та
  • прізвище, ім’я, по батькові (за його наявності) стягувача - фізичної особи
  • найменування, ідентифікаційний код в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб,
  • фізичних осіб - підприємців та громадських формувань для юридичної особи - боржника та стягувача,
  • УНЗР стягувача - фізичної особи, боржника - фізичної особи (за наявності)
  • номер виконавчого провадження.

ІА "Вголос": НОВИНИ