Основні підказки, які допоможуть «розкусити» жінку такі:

1) Колір: він розкаже вам у буквальному сенсі все і більше. Наприклад, блакитне авто – це ознака того, що перед вами любителька багато говорити. І не важливо про що, просто підтримуйте бесіду і ви станете героєм дня. Якщо дівчина надає перевагу білому кольору «залізних коней» – вона дуже розумна та професіонал у своїй сфері діяльності. Сміливо цікавтесь її роботою, це буде великий плюс. Чорний колір, або різний спектр темних тонів обирають люди, які не надто впевнені у собі, не люблять багато спілкуватися. Тому краще не задавати зайвих питань і завжди слухати її прохання, щоб потім не помилитися.

2) Запах: тут все просто. Якщо відчуваєте аромат чистоти – вона цінує себе та людей навколо. Характерний різкий запах освіжувача навпаки розкаже про зверхність.

3) Музика: дівчина, яка вмикає звук на повну – або дуже любить життя, або просто не сильно зосереджується на дорозі. Таким у майбутньому потрібна буде чоловіча допомога, самі вони просто безпорадні. Якщо музики немає – вона прислуховується до себе, багато думає. Тому не дивуйтесь, якщо на ваші питання реагуватимуть не одразу.

4) Спортивна машина: остерігайтесь, ця особа може стати не тільки головною у стосунках, а й маніпулювати вами через свій чоловічий характер.

5) Авто невеликого розміру: любительки хетчбеків – милі дівчата, вони обожнюють мріяти та фантазувати про майбутнє. Запасайтесь квітами та цукерками і шукайте гарну обручку.

ІА "Вголос": НОВИНИ