Центри вакцинації для людей, які записалися до листа очікування через програму «Дія», можуть відкрити на Львівщині вже наприкінці травня- початку червня цього року.

Про це «Вголосу» розповів координатор вакцинації у Львівській області Олег Когут.

«Поки що конкретної інформації щодо початку роботи цих центрів вакцинації населення немає, але орієнтовно планується, що, можливо, вони почнуть роботу вже на кінець травня-початок червня», - зазначив він.
Також регіональний координатор з вакцинації додав, що такі центри, найімовірніше, працюватимуть лише на вихідних.
«Дійсно планується, що їхня робота, скорше за все, буде у вихідні дні з максимальною можливістю охоплення вакцинацією саме тих людей, які записались в програмі «Дія», або інших програмах, де відкриті такі записи», - додав Олег Когут.
За словами Когута, вакцинацію у таких центрах, ймовірно,  будуть проводити з врахуванням дорожньої карти, створеної Міністерством охорони здоров'я.

Записатися до списку очікування можна через портал vaccination.covid19.gov.ua або контакт-центр МОЗ: 0 800 60 20 19.

Нагадаємо, що 14 травня у Міністерстві охорони здоров'я заявили про затвердження алгоритмів роботи вакцинальних центрів для людей з листа очікування. За інформацією міністерства, такі центри першочергово відкрують найближчим часом у Київській та Львівській областях.

Більше новин від ІА «Вголос» читайте за посиланням:

ІА "Вголос": НОВИНИ