Контрольно-касова машина ККМ - прилад, який використовується для спрощення розрахункових операцій, а також фіксації фінансових потоків, видачі чеків. Для продавця касовий апарат є зручним інструментом для того, щоб фіксувати продажу товару. Для власників магазинів - зручний інструмент контролю.

Надійні касові апарати СТЦ Исток представлені на сайті stc-istok.com у великій різноманітності. І кожен у вільний час зможе побувати на сайті, щоб вивчити асортимент і зробити вірний вибір. Вам не доведеться витрачати багато часу завдяки зручному розподілу пропозицій у відповідних категоріях.

Ви зможете виділити цікавлять вас параметри, щоб в рази прискорити і спростити питання пошуку. вам залишиться вибирати серед пропозицій, які оптимально будуть підходити до ваших потреб. Визначившись з вибором, ви зможете прямо на сайті оформити замовлення, з швидко і зручно, акуратною і безпечною доставкою. Тут є можливість зателефонувати за телефоном і безкоштовно проконсультуватися по виниклих питань. Вам компетентно на них дадуть відповідь і допоможуть зробити правильний вибір. Тут цінують клієнтів і гарантують високий рівень обслуговування, відмінний сервіс Доставка буде швидкою і акуратною, зручно і безпечною

При виборі важливо визначитися, що хочеться отримати в кінцевому підсумку. Існує багато РРО, які відрізняються один від одного характеристиками. Важливо визначитися з функціональною частиною питання - вам потрібен автономний касовий апарат або фіскальний реєстратор.

Автономний касовий апарат - РРО, функціонал якого має на увазі повну автономність при створенні розрахункового документа. Касир-оператор програмує касовий апарат і потім за допомогою клавіатури самого РРО пробиває чек, відповідно до запрограмованої інформацій.

Фіскальний реєстратор - це як принтер з блоком фіскальної пам'яті. Для роботи з ним важливо додаткове програмне забезпечення. Чек в цьому випадку формується за допомогою програмного забезпечення і роздруковується на фіскальному принтері.

Для невеликих за розміром і кількістю товарів, що продаються магазинів доцільно вибирати автономний касовий апарат. Якщо ж велика база товарів, різні форми оплати, ресторанна калькуляції, а також при електронному веденні залишків товару на складі, розумно зупинити вибір на фіскальному реєстраторі.



*партнерська новина 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ