Перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук заявив, що не вірить у версію нещасного випадку, внаслідок якого загинув депутат від «НФ» Дмитро Тимчук, і не виключає, що парламентарія могли вбити.

Про це повідомляє "Укрінформ«.

»Як офіцер, я не вірю в те, що це нещасний випадок унаслідок чищення зброї. Дмитро Тимчук, окрім того, що державний діяч, він із 2014 року разом із колегами дуже ретельно, професійно, якісно висвітлював агресію Російської Федерації, участь військових: офіцерів, генералів, підрозділів російської регулярної армії - в агресії проти України«, - сказав Тетерук.

»Все це дає підстави вважати, що ми матимемо версію замаскованого вбивства під самогубство«, - додав він.

Водночас нардеп закликав правоохоронні органи провести найретельніше розслідування щодо смерті Тимчука.

»Для того, щоб отримати решту інформації про обставини й умови його загибелі, ми маємо дочекатися офіційної позиції правоохоронних органів. Єдиною версією, я би хотів, щоб була версія правоохоронних органів«, - сказав представник »НФ«.

Представник фракції »Блок Петра Порошенка« Олександр Бригинець також заявив, що не вірить у випадкову смерть Тимчука.

»Час інформаційного супротиву України минув? Настає час помсти? Дмитро Тимчук щойно був у залі, і ось трагічна новина - він мертвий. Загинув випадково під час чищення зброї? Хто в це повірить?!« - сказав нардеп.

»У залі говорять про зачистку ФСБ тих, хто багато знав про російську агресію. Час і слідство можливо щось покажуть!" - додав він.

Нагадаємо, що у поліції назвали три версії смерті координатора «Інформаційний спротив», нардепа від «Народного фронту» Дмитра Тимчука.

ІА "Вголос": НОВИНИ