Компанія «Укртелеком», раніше відома як оператор дротового телефонного зв’язку, нині є також провайдером інтернету GPON і цифрового телебачення. За домашній доступ до всесвітньої мережі абоненти можуть сплачувати як у традиційний спосіб — у банку, терміналі чи поштовому відділенні, так і онлайн. Розповідаємо про всі можливі варіанти та переваги інтернет-платежів.

Усі способи онлайн-оплати послуг «Укртелекому»

Оплатити інтернет, телебачення і телефонний зв’язок «Укртелеком», не виходячи з дому, можна таким чином:

  • на сайті компанії. Провайдер пропонує здійснити транзакцію через будь-який з партнерських майданчиків на вибір абонента;
  • за допомогою онлайн-банкінгу — на вебресурсах і в мобільних застосунках українських банків;
  • через електронні платіжні сервіси.

Для швидкого переказу коштів на користь компанії потрібно лише мати гаджет з доступом до всесвітньої мережі (смартфон, планшет, ноутбук чи ПК), а також картку VISA, MasterCard або «Простір» з балансом, достатнім для проведення платежу. Також варто знати номер особового рахунку, щоправда, в деяких випадках достатньо вказати номер телефону, за яким оформлявся договір.

Платежі онлайн заощаджують час і доступні з будь-якого куточка України та світу. Електронні сервіси дозволяють платити за інтернет за себе і близьких. Необхідність у сплаті комісії залежить від вибраного способу.

Алгоритм оплати за інтернет на Portmone

Для клієнтів Укртелеком оплата послуг провайдера через Portmone потребує здійснення кількох простих кроків.

  1. Перейдіть у розділ каталогу «Інтернет».
  2. Серед переліку компаній оберіть «Укртелеком» — оплату за о/р чи номером телефону.
  3. На платіжній сторінці вкажіть 16 цифр особового рахунку або телефонний номер, натисніть «Оплатити».
  4. Ознайомившись із виставленим рахунком, введіть email і реквізити банківської картки (або оберіть Google Pay).
  5. Підтвердьте транзакцію.

Комісія відсутня як для авторизованих, так і для неавторизованих користувачів. Щоб надалі здійснювати оплату за інтернет у два кліки, потрібно зареєструватися на сервісі та створити шаблон в особистому кабінеті. Також незайвим буде активувати опцію нагадування про необхідність здійснення наступного платежу для своєчасних розрахунків з провайдером.

Разом з послугами «Укртелеком» на сайті та в мобільному застосунку ви можете швидко платити за комуналку, купувати страхові поліси, поповнювати баланс мобільного і здійснювати десятки інших операцій. Бажаєте здійснювати всі регулярні платежі на одній платформі та контролювати витрати? Обирайте Portmone.

ІА "Вголос": НОВИНИ