Усі люди смертні, усвідомлення цього приходить лише тоді, коли опиняєшся поруч із тілом близької людини. У цей момент виникає емоційний ступор, від болю та розгубленості немає розуміння того, що робити далі.

Для вирішення цього питання було створено похоронне бюро Чиркова & Co. Фахівці чітко знають, як організувати поховання та візьмуть на себе всі організаційні питання.

Переваги кремації, де і як проходить

Останнім часом кремація людини дедалі більше витісняє традиційне поховання на цвинтарі. Це не свідчить про розчарування людей у ​​традиційних християнських віруваннях. Просто кремування має кілька переваг:

  • кремація коштує дешевше в порівнянні з проведенням похорону на цвинтарі, тому що вимагає реалізувати меншу кількість організаційних питань;
  • кремувати – простіше: на проведення цього заходу піде значно менше часу;
  • на київських цвинтарях залишається дедалі менше вільних місць, а з урахуванням нинішньої війни в Україні ситуація лише посилюється – знайти земельну ділянку для могили не так просто;
  • після кремації родичі можуть отримати урну з прахом і зберігати її вдома – частинка близької людини завжди буде поруч, не потрібно буде їхати на цвинтар на околиці міста.

Київський крематорій – місце кремування тіл у столиці України. Тут процес організований офіційно, з дотриманням усіх стандартів та за вигідною вартістю.

Послуги кремації включають не тільки безпосередньо спалення тіла, а й його транспортування до крематорію, підготовку, видачу праху покійної людини.

Кремація у Києві проходить у крематорії на Байковому цвинтарі. При ньому також створено колумбарій – місце зберігання праху померлих, у якому кожен бажаючий може отримати осередок.

Послуги похоронного бюро Чирків & Co

Похоронне агентство Чирків & Co виконує повний супровід кремування у Києві, що включає вирішення наступних питань:

  1. оформлення документів;
  2. транспортування тіла до моргу, в крематорій;
  3. проведення прощальної церемонії;
  4. організація кафе для поминального обряду;
  5. підбір урни для зберігання праху.

Вартість кремації людини залежить від індивідуальної ситуації. Фахівці похоронної агенції точно розраховують ціну всіх послуг, консультація є безкоштовною.

Кремацію не можна проводити безпосередньо в день смерті людини, його проводять наступного дня або будь-якої іншої дати. За насильницької загибелі проводити цю процедуру можна лише за наявності дозволу Генеральної прокуратури.

Для померлих від хвороби чи природною смертю такого дозволу не потрібно.

Православні священики нормально ставляться до кремування замість традиційного обряду поховання. Це обумовлено поступовим зменшенням кількості вільних місць на цвинтарях та дефіциту землі для могил.

ІА "Вголос": НОВИНИ