Астрологи розказали, як різні знаки Зодіаку здатні пробачити зради.

Про це повідомляє УНІАН.

Овен

Овни дуже імпульсивні. Попри це вони сприймають новину про зраду досить спокійно. Але коли пройде період усвідомлення, то цей знак Зодіаку закотить грандіозний скандал. Овни не пробачать зраду.

Телець

Тельці будуть відмовлятися вірити в те, що їм зраджують. А от, коли вони отримають конкретні докази, то їм буде складно розлучитися з партнером. При цьому зрада може залишити такий відбиток у їх душі, що вони розчаруються у всіх.

Близнюки

Близнюки засмутяться, дізнавшись про таку новину, але страждати довго не будуть. Цей знак Зодіаку завжди готовий до нових стосунків. Занурившись в нові, їм легше забути старі.

Рак

Якщо ви зрадили Раку, то будьте готові до привселюдного приниження. Вони зроблять все, щоб оточення дізналося про вашу підлість. І тільки потім вони почнуть працювати з почуттям спустошеності і викорінювати його з себе. Щоб змиритися зі зрадою, Раку необхідно багато часу.

Лев

Горді і неприступні Леви ніколи не пробачать зраду. Цей знак Зодіаку помститься всім, хто заподіє їй біль. Причому це може тривати довго.

Діва

Діва мовчки виставить партнерами з речами за двері та назавжди викреслить його зі свого життя. При цьому Діви нікому про це не розкажуть.

Терези

Зрада може вибити їх з колії. Вони не будуть страждати, а відправляться на пошуки нового кохання. Вони завжди тягнуться до серйозних стосунків, тому не можуть перебувати довгий час у самоті.

Скорпіон

Скорпіони страшенно ревниві, хоча самі далеко не приклад вірності. Якщо Скорпіону зрадили, то про це він буде пам'ятати довго, як і продовжувати мстити своєму кривдникові.

Стрілець

Стрільці, дізнавшись про зраду, можуть закритися в собі. Вони ізолюються від всіх і спробують пережити цей біль. Цей знак Зодіаку схильний звинувачувати себе в тому, що його зрадили. Тому він може пробачити своєму партнерові.

Козеріг

Козероги, перш ніж прийняти якесь важливе рішення щодо зрадника, повинні дізнатися всі подробиці його вчинку. За підтримкою і порадою вони можуть відправитися до подруги або психолога, але ніколи не зможуть пробачити кривдникові.

Водолій

Водолії можуть почати ненавидіти всіх людей протилежної статі, якщо одного разу їм зрадили. Вони одразу розлучаться з невірним партнером і особливо страждати не будуть.

Риби

Риби - це один із найвірніших знаків Зодіаку. Тому зрад з боку партнера вони терпіти не будуть. Цей знак Зодіаку розповість усім про те, що його зрадили. Незабаром Риби заспокояться і знову почнуть вірити в справжнє кохання.

ІА "Вголос": НОВИНИ