Запах сосни, велика кількість мандаринів, феєрверки, стіл, на якому немає вільного місця, шампанське та веселощі з друзями та рідними. Без цього всього ми не уявляємо новорічних та різдвяних страв. Але часом трапляється так, що відповідного настрою немає, не надихають навіть зустрічі з рідними та тривалі святкування. Якщо це так, то ви ще просто не встигли нарядити ялинку! Щоб гарантовано забезпечити собі та родині веселий настрій, а оселі – святкову ошатність, купіть нові ялинкові прикраси та мішуру для пухнастої красуні. 

Якщо до цього часу ви лише дивувалися тому, що напередодні кожного нового року люди масово купують нові прикраси (куди ж вони поділи старі, куплені торік?...), то тепер ви все зрозумієте. Навіть якщо у вас вдома є цілий ящик кульок, ліхтариків, гірлянд та дощику, все одно варто придбати новий комплект іграшок для ялинки https://auchan.ua/ua/elochnye-ukrashenija/.

По-перше, це таке свято – Новий рік, і варто залучити до процесу святкування якомога нового, свіжого, яскравого та оригінального. По-друге, мода на ялинкові прикраси міняється з року в рік. Якщо хочете, аби ваше новорічне дерево було не лише гарним, а й трендовим – ласкаво просимо до інтернет-магазину «АШАН», де можна обрати тематичні прикраси на будь-який смак. Аби не витрачати час напередодні свят та не стояти в чергах на касі, радимо замовити набори прикрас, гірлянди, мішуру тощо через сайт. Обравши при цьому зручні умови доставки та оплати.

Які прикраси модні у 2021-22 році?

У моді на новорічний декор – яскраві кольори. Новорічна ялинка може світитися неоновими вогнями, а різнокольорові прикраси особливо сподобаються дітям. Декоратори радять використовувати ретро мотиви та традиційні прикраси – червоні із золотом, сині зі сріблом. Ще одна модна тенденція 2022 року – прикрашати ялинку та інтер'єр у білій гамі. Вона може бути холодною, сріблясто-сніговою або кремовою. Хорошим доповненням стануть предмети декору із ротангу чи кераміки, а також елементи декору у стилі лофт – ковані. 

Ніжні пастельні відтінки – ось ще одна актуальна декораторська ідея для зустрічі нового 2022 року. Ялинкові кульки ніжних відтінків добре виглядатимуть як на темній натуральній хвої, так і на світлій штучній ялинці, наприклад, на білій, сріблястій або золотистій. 

Якщо вам замало традиційних прикрас, використайте ідеї, які нині актуальні та вважаються трендом. Прикрасьте новорічне дерево штучними блискучими квітами або стрічками. Зробити такий декор можна власноруч із матеріалів для оформлення, можна пройти простішим шляхом – придбати готові прикраси. 

ІА "Вголос": НОВИНИ