Планшети у 2023 році повертають колишню популярність. Один тільки iPad 10.9, який детальніше можна оглянути за посиланням https://yabloki.ua/ipad/ipad-10-9-2022/, вже вартий уваги. Подаруйте собі неймовірну можливість грати та спілкуватися в месенджерах, не відчуваючи дискомфорту через маленький екран.

Технічні характеристики

Особливу любов за баланс між вартістю та якістю iPad 10.9 отримав, насамперед, завдяки екрану на 10,9 дюйма з роздільною здатністю 2360 на 1640 пікселів та IPS-матрицею. Цього вистачить для плавного зображення у відео або іграх. Ємність вбудованої батареї досягає 28,6 мА*год, що дозволяє працювати без підзарядки до 10 годин. Усередині стабільний чип A14 Bionic на 6 ядер, який впорається з будь-якими щоденними завданнями, зокрема, з обробкою фото або відео.

Основна камера на 12 Мп дозволяє комфортно сидіти на відеодзвінках. Фронтальна всього на 7 Мп.

Виконаний з металу корпус має стильний вигляд, як і заповідав Стів Джобс. Важить планшет всього 458 грамів, завдяки чому девайс зручно перевозити та переміщати.

Які ще варіанти?

Вартий уваги й iPad Mini 6. Головне в ньому – компактність і розумна вартість. Дисплей на 8,3 дюйма має високу роздільну здатність 2266 х 1488 з IPS-матрицею, підтримкою стилуса і вбудованим Multi-Touch сенсором. Усередині металевого корпусу розташовується процесор A15 Bionic на 6 ядер, який впорається з вимогливими іграми.

За посиланням https://yabloki.ua/ipad/ ціна на iPad розумна, тому можна одразу вибрати до нього чохол і захисне скло. Разом із повербанком у вас буде повний комплект для подорожей, бізнесу та щоденних справ.

Що ще треба знати про iPad 10.9

Аксесуари розширюють можливості планшета і захищають корпус з дисплеєм від пошкоджень. Найкраще вибрати кілька додаткових гаджетів і аксесуарів:

  • чохли. Силіконові краще підходять для виділення з натовпу, мають яскравий дизайн або принт. Шкіряні зносостійкі та мають дорогий вигляд, а полікарбонатні чудові для захисту за рахунок бортиків;
  • повербанки. Кілька додаткових зарядок пристрою в екстрених ситуаціях – вибір продуманих користувачів. Найкращі моделі починаються від 10000 мА*год;
  • захисні накладки на скло. Додатковий захист, легкий і привабливий. Щоб дисплей не пошкодився.

Вибирайте аксесуари залежно від моделі планшета. Розміри скрізь різні, тому не помиліться. Розглядайте покупку як інвестицію у можливість в майбутньому продати або обміняти планшет на новішу модель за кращою ціною.

ІА "Вголос": НОВИНИ