Військовий експерт Михайло Жирохов розповів, яким чином можна вбити президента РФ Володимира Путіна.

Про це він заявив у коментарі для ІА «Вголос».

«Фактично, така річ залежить від того, хто саме це буде робити і з якою метою. Якщо це буде якийсь «палацовий переворот», то це буде замасковано під якогось роду нещасний випадок або хворобу. Путін вже далеко не молодий, у нього є певні серцеві хвороби, під які можна замаскувати вбивство. Є спеціальні препарати, які вводяться, і тоді усі симптоми відповідають реальним хворобам. Ми усі читали шпигунські книжки і дивились такі фільми, тому прекрасно розуміємо, як це робиться.

Іншого варіанту особисто я не бачу. Наприклад, метод, яким Сполучені Штати знищують міжнародних злочинців, як це було із Сулеймані, тут не пройде. Там просто прилетіла ракета, яка зробила свою роботу, а у нашому випадку ми говоримо про главу ядерної держави, тому на такі дії ніхто не піде», - пояснив Михайло Жирохов.

«Звідси випливає, що єдиним адекватним варіантом залишаються внутрішні розбірки і переворот в Росії. Для Заходу це буде перевагою, вони визнають будь-яку версію подій, бо їм теж не дуже комфортно вести перемовини з людиною, яка, м’яко кажучи, не дуже схвально ставиться до міжнародного права. Це прекрасно розуміють у Європі, але вони ведуть свою гру тому, що у них є «газова голка», від якої вони ще й досі залежать.

Вбивства американських президентів також носили суто внутрішній характер і жодного зовнішнього впливу там не було. А на такі варіанти, як із Саддамом Хусейном, ніхто просто не піде. Це хаос, політична нестабільність і ніхто не хоче навіть локальної чи внутрішньої війни у державі, яка володіє ядерною та хімічною зброєю», - підсумував він.

Більше читайте тут: Чи можливо ліквідувати Путіна?

ІА "Вголос": НОВИНИ