Про це повідомляє «Сегодня».

Господарі не відмовляють, бо впевнені – тварини заряджають позитивом, покращують настрій і навіть можуть вивести з депресії.

Завести будинку такого вихованця і Андрій, і Руслана мріяли ще до того, як познайомилися. І коли одружилися – одразу почали шукати собі екзотичну тваринку.

«Це був такий знак – вирішено, у нас будуть єноти. І що ви підходите один одному? Такий другий маячок», – говорить власник єнотів Андрій.

Хотіли одного, але не втрималися, купили єнотів на всі гроші, які їм подарували на весілля, – відразу п'ять. Сірко, Степашка, Лисичка, Міша і Лялька живуть з господарями в будинку на околиці Львова.

«Їм в будинку – все цікаво, всі ящички відкрити, всі шафи. У мийку залазять, краники відкривають. Відчуття, що ми в пробному декреті», – розповідає власниця єнотів Руслана.

Через мить улюбленці перевертають всю кімнату. Але господарі прощають все за позитив, які ті дарують.

Про своїх єнотів пара написала в соцмережах, і в гості почали набиватися і друзі, і незнайомці. Раді відвідувачам і самі пухнастики, особливо, якщо ті приходять з гостинцями.

«Єнот – це, перш за все, така антидепрессантова терапія, антистресова. Це суцільний позитив, коли до тебе підходять ці медведики, беруть ручками, щось шолопають», – говорить Андрій.

Графік відвідування єнотів у їх власників розписаний на два тижні вперед. За сеанс гості жертвують, хто скільки може. Кошти йдуть на розвиток вольєрів для пухнастиків.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ