Водії автомобілів на європейській реєстрації заблокували центр Києва і пікетують будівлі Адміністрації президента і Верховної Ради, повідомляє "Сегодня".

Після перекриття урядового кварталу рух в центрі столиці було паралізовано.

Як повідомляє КМДА у Facebook, у зв’язку із масовими акціями на вул. Грушевського тимчасово внесено зміни у траси руху громадського транспорту.

ТСН повідомляє, що спостерігаються величезні затори на вулицях Інститутська, Шовковична та Московська. Також транспортний потік ледве просувається бульварами Лесі Українки та Тараса Шевченка.

Десятибальні затори є на проспекті Перемоги, поблизу станції метро Політехнічний інститут, та на Кільцевій дорозі.

Разом з тим, транспорт стоїть на мостах у напрямку Правого берега, зокрема Південний, Дарницький, Патона та Північний.

За даними ЗМІ, зараз автодороги заблоковані в 46 містах країни.

Як писав «Вголос», сьогодні мітингарі привезли під будівлю Верховної Ради згорілий Range Rover лідера “Авто Євро Сили” Олега Ярошевича.

А в ніч на 20 листопада кордоні з Білоруссю власники машин з литовськими номерами заблокували прикордонний перехід «Нова Гута - Нові Яриловичі». Тільки через дві години учасники протесту стали пропускати машини з білоруськими номерами.

Нагадаємо, власники "євроблях", анонсували проведення 20 листопада всеукраїнської акції протесту. Автомобілістів чекає ускладнення руху в місцях проведення протестів.

"Акції громадянської непокори будуть безстроковими і будуть відбуватися до моменту отримання результатів з питання скасування законопроектів №8487 і №8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема – про скасування коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу", – заявили в громадській організації "АвтоЄвроСила", що відстоює права власників авто на єврономерах.

ІА "Вголос": НОВИНИ