Нових чотирилапих визволили та привезли до притулку з контактного зоопарку поблизу Києва. Нові мешканці львівського притулку для ведмедів «Домажир» ще зовсім маленькі - усім трьом усього по 6 місяців. Незабаром ведмежатам оберуть імена. 

Гарними новинами поділилася з «Вголосом» менеджерка з маркетингу притулку «Домажир» Оля Федорів.

«6 липня, у вівторок, наша команда успішно перевезла до ведмежого притулку »Домажир« ще трьох маленьких ведмежат. Вони утримувалися у контактному зоопарку біля Києва у селі Білгородка. Там є така Ясногородська страусина ферма. У ній ці ведмежата були своєрідною атракцією для відвідувачів: з ними контактували, фотографувалися, тобто, вони ще з малечку проживали не у притаманних для бурих ведмедів умовах. Пізніше, завдяки зоозахисникам, ведмежат тимчасово переселили у ведмежий центр реабілітації White Rock (»Біла скеля«). А потім маленьких чотирилапих перевезли до нас», - розповідає жінка.

За словами працівниці притулку, у «Домажирі» цим ведмедям буде добре, оскільки тут вони зможуть жити в умовах, наближених до природніх. Окрім цього, пані Оля зазначає: ведмедики ще маленькі, а отже - їм необхідний особливий підхід.

«У нас чотирилапих забезпечують усім необхідним харчуванням. Оскільки новоприбулим ведмежатам всього-навсього по 6 місяців, їх потрібно годувати трішки не так, як дорослих ведмедів. Цим бурим необхідна інша кількість продуктів та інший підхід», - додає Оля Федорів.

До слова, усім мешканцям ведмежого притулку «Домажир» дають імена. А ось новоприбулих малюків - ще поки ніяк не назвали.

Утім жінка переконує, що це станеться найближчим часом: «Ми якраз над цим починаємо думати, це обов'язково! Для нас це дуже важливо, дати ведмедеві ім'я. При чому, у нас немає такого, що хтось один це придумує. Це колективне рішення усієї команди!». 

Більше про врятовані життя чотирилапих читайте у матеріалі «Вголосу»: Бути Людиною. Як і де у Львові рятують життя тваринам

 

ІА "Вголос": НОВИНИ