Відома українська актриса й телеведуча Лілія Ребрик заявила, що для збереження фігури не дотримується якоїсь конкретної дієти, однак намагається правильно харчуватися.

Своїми рецептами стрункості українка поділилася на сторінці в Instagram.

«Я дійсно в житті їм все, чого мені хочеться. Тому що це, так би мовити, моя »концепція« життя: я шалено люблю його і намагаюся отримувати від нього все! І це, звичайно, стосується і їжі»,– написала Ребрик.

Вона зазначила, що кожен день починає зі склянки теплої води, яку приймає за пів години до сніданку. Рідина, за словами актриси, підготує шлунок до роботи і відновить водний баланс, втрачений за ніч.

Instagram / Лілія Ребрик

Другим правилом Ребрик назвала ситний сніданок. «Із сім'єю ми дуже любимо снідати млинцями (з начинками фантазуємо), сирниками, хоча можемо з'їсти і бутерброд із чаєм або кавою. Але дуже рідко – бутербродами не захоплюємося або намагаємося приготувати їх максимально некалорійно», – розповіла ведуча.

Вона додала, що якщо хоче з'їсти «щось вже зовсім некорисне», то намагається зробити це до обіду.

Крім того, після 15-ї години актриса не їсть картоплю, моркву та буряк, оскільки це овочі, у яких великий вміст цукру.

«Тому після обіду краще з'їсти шматок м'яса або риби, ніж »нешкідливі« овочі. Не їм я ввечері і хліб. Взагалі – борошняне я намагаюся їсти якомога менше: тільки до обіду», – розповіла Ребрик.

Жінка також зазначила, що обов'язково вечеряє, часто білим м'ясом, білими сирами і зеленню.

Instagram / Лілія Ребрик

Ведуча разом із сім'єю. Instagram / Лілія Ребрик

Instagram / Лілія Ребрик

Instagram / Лілія Ребрик

Instagram / Лілія Ребрик

ІА "Вголос": НОВИНИ