Про це вони оголосили на прес-конференції.

«Ми засвідчуємо своїм чоловікам повну й абсолютну підтримку і хочемо, щоб вони знали, що не самотні в боротьбі», – сказали жінки.

У сім'ї Сиротюків два маленькі сини, в Юлії Сабій з чоловіком троє. Жінки кажуть, що обшук у домівках, судові процеси та їхні наслідки не можуть не впливати на дітей. Зважаючи на те, що переслідування Юрія Сиротюка, Ігоря Сабія та багатьох інших фігурантів ‪‎31 серпня є винятково політично вмотивованим, усім близьким людям політв'язнів потрібно об'єднатися заради спільної мети.

Зважаючи на те, що кількість політичних в’язнів стрімко зростає, асоціація буде дуже доречною для розголосу фальсифікування справ та юридичної підтримки кожного, хто її потребує.

 

Юлія Сиротюк і Юлія Сабій заявили про створення Асоціації жінок та матерів політв'язнів."Ми засвідчуємо своїм чоловіка...

Posted by Свободу політв'язням - захисникам Конституції on 21 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, що у справах затриманих за підозрою у вчиненні протиправних дій 31 серпня біля Верховної Ради Ігоря Олійника, Сергія Крайняка, Максима Деската, Юрія Сиротюка, Ігоря Сосни, Віктора Бурлика в задоволенні клопотань про зміну або скасування запобіжного заходу відмовлено. Ігорю Швайці та Олександру Станкову присудили тримання під вартою з альтернативним варіантом – внесення застави. Під домашнім арештом опинилися «свободівці» Едуард Леонов, Ігор Степура, Костянтин Василець, Ігор Сабій, Гліб Громов. Під домашнім арештом також перебувають неповнолітній Олексій Логвін та студент ІІ курсу юридичного факультету Марко Мельничук, яких після місяця перебування в ІТТ суд відпустив додому.

ІА "Вголос": НОВИНИ