Про це повідомив у коментарі «Вголосу» юрист «Кримської хвилі» В’ячеслав Ломброзо.

За його словами, представники організації вирішили розширити спектр послуг, адже відчувають необхідність допомагати героям України.

«В ці дні, коли проти України повстала сусідня держава, ми відчуваємо необхідність допомагати нашим військовослужбовцям та бійцям добровольчих батальйонів, а також їх родинам. В який спосіб? Будемо надавати якісну юридичну допомогу. Консультувати з приводу будь-яких питань, в тому числі пов’язаних з отриманням державної допомоги солдатам та їх родинам», – підкреслив В’ячеслав Ломброзо.

Наразі в юридичному відділі «Кримської хвилі» працюють три спеціалісти. Всі вони мають серйозний досвід у юриспруденції. Протягом тривалого часу працювали в Криму.

«Щодня до нас звертаються переселенці з різними питаннями. Це і підготовка документів для отримання аліментів, для вивезення дітей закордон без дозволу одного з батьків, для отримання допомоги від держави. Також до нас звертаються з питаннями щодо оформлення документів для закриття або відкриття підприємницької діяльності», – підкреслив юрист.

В середньому до відділу звертається близько 8 переселенців на день. Всі вони отримують безкоштовну юридичну допомогу. 

Відділ юридичної служби ГО «Кримська хвиля» знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Митрополита Андрея, 10, каб. 312, або за телефоном: 050-15-15-032.

ІА "Вголос": НОВИНИ