Ютуб-канал головного ток-шоу західної України «Говорить Великий Львів» перетнув знакову позначку, зібравши понад 500 тисяч підписників.

Як наголошує ведучий проєкту Віталій Крутяков, йдеться про величезну армію людей, які хочуть бути в курсі подій, аналізувати їх, вивчати і дискутувати.

«Це величезна армія патріотів. І це важливо, бо ми завжди мовимо українською. Нас дивиться концентрована аудиторія, яка стоїть на патріотичних засадах», – каже Віталій Крутяков.

Контент наймасштабнішого політичного ток-шоу заходу України щомісяця переглядають мільйони людей.

«Ці пів мільйона – це люди, які нас дивляться і які нам довіряють. Адже підписатися на ютуб-канал – означає, що ви готові це дивитися, вам подобається контент, який вам пропонують», – додає ведуча «Говорить Великий Львів» Наталка Струк.

Лише у березні кількість переглядів проєкту на ютубі становила майже 40 мільйонів. До слова, це більше, ніж населення Канади.

«За останні 28 днів ми маємо 6,7 мільйонів постійних глядачів. Це як населення невеликої європейської держави. А унікальних глядачів на нашому ютубі  ще більше – майже 11 мільйонів», – коментує Віталій Крутяков.

Ще чотири роки тому, коли проєкт «Говорить Великий Львів» стартував на великі екрани, 500 тисяч підписників здавалися неймовірною цифрою. Втім вся команда знала і вірила, що настане день, коли ця позначка підкориться.

«Ми хотіли, щоб так було, ми докладали до цього максимум зусиль. Працювала і працює над проєктом велика команда людей. Людей-професіоналів, які у своїй сфері є найкращими. І я абсолютно не перебільшую, коли так кажу. Це журналісти, оператори, режисери монтажу. Усі, хто видає цей проєкт, в ефір», – наголошує Наталка Струк.

Однією з тих, хто відповідає за наповнення ефіру, є редакторка «Говорить Великий Львів» Вікторія Долик. Вона переконана: головний глядач проєкту –  патріот. Це свідомі та вимогливі люди, які не готові слухати порожні балачки.

«Наш глядач потребує фактів. І ми поважаємо саме такого глядача, українця, який від нас вимагає якісного контенту. Тому кількість якісного контенту на нашому ютубі із кожним днем буде лише збільшуватися», – говорить Вікторія Долик.

За словами Віталія Крутякова, зараз уся команда «Говорить Великий Львів» чекає одного, найзаповітнішого ефіру, в якому зможуть сказати: «Росія – капітулювала, війна – закінчилася, Україна – перемогла!».

Зазначимо, що півмільйонного показника проєкт досягнув у неймовірному темпі. За 2022-ий  рік кількість підписників “Говорить Великий Львів” на ютубі  зросла у чотири рази. На початку минулого року здобули Срібну кнопку за 100 тисяч підписників, а вже 2023 рік канал розпочав із показником у 400 тисяч фоловерів.

ІА "Вголос": НОВИНИ