Ютуб-платформа телеканалу НТА у ТОПі, як за кількістю переглядів відео у травні, так і за кількістю розміщених роликів на своєму каналі.

Такими є дані традиційного моніторингу медіа від “ДетекторМедіа”.  У травневий огляд ютуб-каналів включили також регіональні ЗМІ, які вивели в окремий перелік.

Отже, за результатами травня, за кількістю переглядів відео телеканал НТА опинився у трійці лідерів – 3 104 385. Також НТА у ТОП-3 за кількістю опублікованого матеріалу – 282 ролики.

Водночас у рейтингу на чільному місці міг би бути і ютуб-канал головного проєкту NTA, найбільшого відкритого для обговорень і дискусій майданчика Західної України  – «Говорить Великий Львів», який впевнено набирає обертів. Так, практично перед початком повномасштабної війни він отримав Срібну кнопку - за 100 тисяч підписників. Станом на зараз ютуб ГВЛ налічує вже 184 тисячі підписників.

Приміром це відео на ГВЛ нещодавно зібрало понад 1 млн переглядів.

«Ми раді, що обидва наші ютуб-канали – є активною частиною  медійного простору країни. Україномовний ютуб – це частина інформаційної війни, яку ведемо проти агресора. І чим більше якісного, проукраїнського контенту на ньому буде – тим ближчою буде перемога на інформаційному фронті», – впевнені на НТА.

Читайте на сайті «Вголос» сьогодні:

ІА "Вголос": НОВИНИ