Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

Зокрема, учасники змагалися за земельну ділянку на вул. Демнянській площею 0,3732 га, виставлену на торги вперше. Це ділянка під будівництво багатоквартирного житлового будинку, її стартова ціна була 3 млн 788 тис 540 грн. Учасників було двоє, однак було здійснено лише один крок аукціону, який підвищив ціну до 3 млн 978 тис. грн. Через це, як пояснив начальник управління земельних відносин Львівської міської ради Сергій Коровайник, їм потрібен час, щоб ознайомитися із законодавством і визначити, чи визнати цю ділянку проданою.

Окрім того, сьогодні був один претендент на ділянку на вул. Липова Алея – Стуса, призначену під готельний комплекс. Цю ділянку на аукціон виставляють уже не вперше, однак тільки тепер на неї з’явився претендент. Утім, зважаючи на те, що претендент був лише один, торги за цим лотом не вдалося провести. Вартість цієї ділянки – трохи більш ніж 9 млн грн.

У планах на цей рік, як зазначив Сергій Коровайник, отримати від продажу земельних ділянок близько 20 млн грн. Торік місту вдалося продати землі на 16 млн грн.

ІА "Вголос": НОВИНИ