Співачка Наталія Корольова, котрій СБУ заборонила в'їзд до України, записала цинічне відеозвернення до української влади.

Таким чином фанатка путінського режиму долучилася до флешмобу Володимира Зеленського #ідітьусраку, розпочатого після скандальної витівки нардепа від БПП Олега Барни.

"З величезним задоволенням я підтримала #challendge #iдiтьусраку, адже наболіло, піпєц як! Як можна так найо*увати свій народ? Київ у розрусі, та це ж столиця! А що тоді говорити про обласні та маленькі міста, районні центри? Дороги — жесть, розруха, народ — за межею бідності! Молодь валить за кордон. Ганьба! Коли ж вам, паразитам, за Державу буде прикро? З болем у душі, репресована ваша землячка! Передаю естафету обурення та підтримки за земляків, найбільш народній, коханій, без провини репресованій Лоліті", — істерично пише прихильниця анексії Криму.

Нагадаємо, що восени 2016 року, після появи інформації про підтримку Корольовою анексії Кримського півострова СБУ заборонила артистці в'їзд до України терміном на п'ять років.

ІА "Вголос": НОВИНИ