Вже з понеділка, 22 листопада, у Львівській області на очне навчання вийдуть школярі та студенти. Таке рішення прийняла вчора ввечері, 15 листопада, обласна комісія ТЕБ і НС.

Так, учні 5-11 класів, які зараз навчаються дистанційно, підуть в школу вже з наступного тижня. Те саме стосується і студентів. Водночас для цього необхідно, щоб всі викладачі були вакциновані від коронавірусу, мали одну дозу щеплення, негативний результат ПЛР-тесту або довідку про одужання від Covid-19. Все це можна буде перевірити у додатку «Дія».

У Львівській ОДА також розповіли, що вже з 8 листопада керівникам освітніх установ дозволили відсторонювати працівників, які входять до переліку професій, яким необхідна вакцинація від коронавірусу. Таким чином, працівник, який не має щеплення, може бути відсторонений від роботи.

Нагадуємо, вчора в Україні зафіксували найбільшу кількість летальних випадків, спричинених коронавірусом. Так, у понеділок від ускладнень небезпечної недуги померли 838 осіб. Попередній максимум становив 833 летальних випадків.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ