Про це Ярослав Жукровський розповів під час прес-конференції сьогодні, повідомляє кореспондент «Вголосу».

Ярослав Жукровський розповів, що накладає дисциплінарні стягнення у формі доган.

«Це означає, що п’ятдесят службовців за некоректну поведінку щодо людей, за порушення строків виконавчих проваджень та хамство у ставленні до громадян отримали останнє попередження. Якщо вони не виправляться, якщо неналежно виконуватимуть свої обов’язки, наступним кроком буде звільнення відповідних посадових осіб», – сказав керівник управління.

Він додав, що із системи юстиції звільнено також трьох заступників керівника ГТУ юстиції у Львівській області.

«Це – Паничок Іван, який очолював управління Державної виконавчої служби і якого минулого тижня було звільнено відповідно до наказу міністра за моїм поданням, а також Юзьків Богдан, якого було звільнено із займаної посади. Зараз чекає на звільнення пан Кв’ятковський, який був першим заступником. На жаль, він уже два тижні хворіє, тому ми не можемо його звільнити», – розповів Ярослав Жукровський.

За словами керівника управління, протягом двох місяців його роботи з органів юстиції Львівської області було звільнено понад 40 державних службовців. Ярослав Жукровський запевнив, що звільнення відбувалися, з огляду на результати роботи та перевірки діяльності конкретних посадовців.

Як писав «Вголос», через 1-2 тижні міністр юстиції Павло Петренко призначить керівника Головного територіального управління юстиції у Львівській області без приставки «виконувач обов’язків».

ІА "Вголос": НОВИНИ