Відповідне рішення ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Причиною стало зростання кількості хворих на коронавірусну недугу.

Таким чином, з 31 січня в області заборонено:

  • приймати відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос;
  • діяльність ринків, крім продовольчих;
  • приймати у спортивних залах, фітнес-центрах, басейнах, відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів;
  • приймати відвідувачів в закладах розважальної діяльності
  • проводити всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників, заходів з атестації здобувачів, заходів з оцінювання якості освіти.

Водночас нововведення не стосуються осіб, які мають негативний тест на коронавірус, повний курс вакцинації або сертифіката про одужання.

«Вголос» повідомляв, що на території Львівської області стрімко зростає кількість хворих на ковід. 27 січня недугу підтвердили в 2 тисяч 793 осіб. У лікарнях Львова перебуває понад 400 хворих на COVID-19.

ІА "Вголос": НОВИНИ