Олена Зеленська розповіла, що відчуває від статусу першої леді України та поділилась своїми подальшими планами. Зокрема, вона заявила, що не хотіла б з’являтись в інформаційному полі.

Про це Зеленська сказала в інтерв'ю BBC News Україна.

На питання, чим вона збирається займатися на посаді першої леді, Зеленська відповіла, що серйозно про це ще не думала.

«Але якщо це можливо, я б хотіла займатись тим, чим я займалась. З іншого боку, мені кажуть: є ж перші леді, які створюють фонди і займаються благодійністю. Я дуже серйозно до цього ставлюся, адже це величезна відповідальність», – сказала вона.

«У це треба повністю зануритись і я з цього приводу переживаю. З іншого боку, я розумію, що така персона, як перша леді, може привернути увагу до проблем тих, хто дійсно може допомогти. Тобто це персона, яка може гарантувати результат», – додала вона.

Олена Зеленська зазначила, що працює сценаристом у студії «Квартал 95».

«Ми пишемо смішне, вдало чи невдало – це вже оцінюють глядачі. Ми це робимо вже понад 15 років, і якщо глядачам це не набридло дивитися, то це, мабуть, успішно», – сказала дружина Зеленського.

«Мені подобається те, чим я займаюсь, адже насправді робота має приносити задоволення. Те, що я роблю, приносить мені максимум задоволення», – наголосила вона.

Зеленська розповіла, що чоловік запропонував їй вийти з інформаційного поля.

«Він мені взагалі сказав, що ти можеш ніде не бути, повністю вийти з інформаційного поля і бути відсутньою в ньому. Чесно, я б хотіла бути відсутньою. Як вийде. Будемо думати, говорити. Можливо, тут є обов'язки, які неможливо на когось перекласти», – сказала вона.

На питання, чи страшно їй, Олена Зеленська відповіла: «Страшно, звичайно», хоча і налаштовує себе морально з Нового року, коли стало відомо про плани Володимира Зеленського балотуватися у президенти.

На питання, з ким з американських перших леді вона хотіла би поспілкуватися – Мішель Обамою чи Меланією Трамп, Зеленська відповіла, що цікавіше було б поговорити з першою.

«Мені здається, вона більш людяна і це якраз основна якість, яку Володимир намагається принести в українську політику. Щоб ми не забували, перш за все, бути звичайними людьми. Щоб ми не робили із себе портретів, які мають висіти в кожному кабінеті», – пояснила вона.

Також дружина Зеленського додала, що їй було б цікаво поспілкуватися також із Мариною Порошенко і підкреслила, що хоч вони і не знайомі особисто, але добре до неї ставиться «як до жінки та матері».

Як повідомляв «Вголос», у Мережі заявили, що дружина Зеленського могла повідомляти про пересування українських військ.

Через це Зеленську додали до бази сайту «Миротворець», однак згодом видалили.

Також сама Олена Зеленська прокоментувала свій допис.

ІА "Вголос": НОВИНИ