Міжнародна автобусна компанія Flixbus запускає з України за кордон ще три міжнародні рейси. Про це сьогодні, 6 липня, на прес-конференції повідомив представник компанії в Україні Міхал Леман.

П'ять разів на тиждень з Києва буде курсувати автобус до чеського міста Пльзень. Тричі на тиждень будуть відправлятися автобуси компанії зі Львова відповідно до Вроцлава і також з нашого міста до Будапешта (попри аеропорт). Розпочнуть їздити автобуси за новими маршрутами вже з 20 липня. Саме на ці рейси, що будуть стартувати з цього часу і аж до 9-го серпня компанія Flixbus встановила дешеві ціни на квитки. Їхня вартість стартує від 149 гривень.

Компанія Flixbus зайшла на український ринок у 2017 році, ще через два роки заснувала тут своє представництво і тепер має з України вісім ліній за своїми стандартами (wifi, туалети та інші зручності для пасажирів) та ще вісім ліній за обмеженими стандартами. Виконує компанія також внутрішні рейси в Україні як от із Затоки до Буковелю.

Під час прес-конференції було зазначено, що відтепер Львів стає для компанії Flixbus транспортним хабом. Адже сім з восьми зелених транспортних ліній проходить саме через Львів.

«Вголос» повідомляв, які нові авіарейси відкрилися зі Львова

Відтепер зі Львова можна полетіти на Кіпр

ІА "Вголос": НОВИНИ