Мер Мелітополя Іван Федоров підтвердив інформацію про терміновий відхід окупантів з порту Бердянська після сьогоднішнього вибуху. 

Під час інформаційного телемарафону він заявив, що кораблі, які прибули до порту для завантаження украденого українського зерна та обладнання, залишають місто.

«Отримав підтвердження від місцевих мешканців, що після вибуху, який стався в Бердянському порту кілька годин тому, ворог поспішно почав вивозити своє обладнання з порту по сухопутній дорозі і забирати кораблі, які прибули для завантаження, або, як правильніше сказати, для крадіжки нашого зерна. Наразі немає інформації, чи вони встигли завантажитись, але однозначно вони там більше не мають місця», – наголосив Федоров.

Мер Мелітополя також зазначив, що ворог вивозить українське зерно не тільки морем на кораблях, але й залізничним транспортом. 

«Тож ми сподіваємося, що наші героїчні військові незабаром звільнять наші тимчасово окуповані території, і ми зможемо повністю припинити цю незаконну діяльність», – підкреслив Федоров.

Як писав «Вголос», у Черкаській області викрили російського агента, який шпигував за системою протиповітряної оборони.

ІА "Вголос": НОВИНИ