Солдат, військовослужбовець 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Роман Досяк у ніч на 18 травня під час бою з найманцями РФ у районі селища Кримське дістав вогнепальне поранення в голову. 5 діб його життя намагалися врятувати лікарі, але 22 травня він помер.

Про це повідомляє «Цензор.НЕТ».

Повідомляється, що Роман Досяк народився 24.11.1970 року у Львові. Рік тому втратив брата, який трагічно загинув. На військовій службі за контрактом перебував з осені 2018-го року.

У суботу, 25 травня, у Львові, у церкві Святого Пантелеймона об 11.00 за адресою: вул. Княгині Ольги, 5 розпочнеться чин похорону Романа Мирославовича Досяка, 1970 року народження, мешканця села Ліщин Жидачівського району Львівської області, солдата, військовослужбовця 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади, який у ніч на 18 травня в районі селища Кримське Луганської області, під час бою з найманцями РФ дістав вогнепальне поранення в голову. У стані коми він був евакуйований санавіацією до лікарні імені Мечникова, де 5 діб його життя намагалися врятувати лікарі, але 22 травня о 23:15 він помер.

Додамо, що в лікарні Мечникова у Дніпрі відійшов у вічність військовослужбовець зі Львова Роман Досяк.

ІА "Вголос": НОВИНИ