В Обухівському районі Київщини сталась моторошна трагедія. Наречений вбив та розчленував свою дівчину, а деякі її органи сховав у холодильнику.

Підозрюваним у вбивстві є учасник популярного телешоу «Одруження наосліп» телеканалу «1+1», успішний адвокат, який володіє юридичною компанією.

Про це у фейсбук повідомила поліція Київської області.

Відомо, що ще на початку червня на березі водойми в селі Нові Безрадичі місцеві працівники виявили дорожню валізу з частинами жіночого тіла. Всередині були відрізані жіночі кінцівки, а також фрагменти хребта незнайомки. Рештки були ретельно замотані в жіночий одяг. 

«Щоб встановити особу загиблої, поліцейські склали умовний «портрет» вбитої, дали детальний опис знайдених у валізі жіночих речей та поширили дану інформацію через засоби масової інформації. Через деякий час до поліції звернулась панянка та повідомила, що саме її подруга мала схожі речі і наприкінці травня перестала виходити на зв'язок» - розповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Як з’ясувалось 39-річна  уродженка Краматорська навесні приїхала з Польщі на Київщину і оселилась в приватному будинку  свого нового знайомого. Подругам жінка зізналась, що буцімто зустріла кохану людину з якою планує влаштувати особисте життя. 

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили обставини загибелі жінки, решки якої виявили на Обухівщині.  

Співмешканцем вбитої виявився 36-річний юрист. Камери відеонагляду зафіксували, як після зникнення жінки, кілька днів поспіль чоловік виносив з будинку підозрілі речі і методично викидав їх в різні місця, ще й намагався уникнути  камер відеонагляду. 

Під час обшуку в оселі підозрюваного в холодильнику знайшли органи вбитої жінки. Зловмисник вирізав і заморозив язик, нирку, матку та серце загиблої. 

Чоловік пояснив, що між ним та жінкою виник конфлікт через що він задушив свою нову знайому, а щоб приховати сліди злочину  розчленував тіло і намагався сховати рештки. Поліцейські затримали та помістили зловмисника до ізолятора тимчасового тримання.  

«Успішний адвокат, учасник ток-шоу про одруження, порізав кохану на шматки і ночами розвозив рештки по смітниках Обухівщини. Руки і ноги склав у дорожню сумку та викинув у ставок. Загиблу дивом упізнали по брендовій сукні. Це моторошна історія смертельного кохання, цинізму, відчайдушної спроби приховати сліди злочину та професійної роботи поліцейських Київщини» - відзначив Андрій Нєбитов.  

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ