Сьогодні зранку, 22 вересня, росіяни завдали ракетного удару по Запоріжжю. Внаслідок ворожої атаки зруйновано готель, а під його завалами є люди.

Про подробиці удару повідомив заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко у телеграм.

За його словами, орки поцілили у  готель в центральному парку.

«Там суттєві руйнування, люди залишаються під завалами. Рятувальники працюють над розбором завалів та звільненням людей», - йдеться у повідомленні.

Також є повідомлення про потрапляння в електричну підстанцію. Південні громади Запорізького району зараз без світла. Є влучання і в телевежу.

Наразі екстрені служби працюють над усуненням наслідків.

Пізніше Старух додав, що загинула одна людина.

«Ворог зранку завдав ракетного удару по обласному центру. Знову мішенню окупанта стали об’єкти інфраструктури. Руйнувань зазнали житлові будинки навколо. За попередньою інформацією, відомо щодо одного загиблого. Вічна пам’ять та співчуття рідним та близьким. П’ятеро поранено. Інформація уточнюється», - написав він.

Офіс президента зазначив, що росія скинула на Запоріжжя та передмістя 9 ракет. Під завалами залишилися люди, рятувальна операція триває.

«Російські нелюди випустили ракету в готель в центральному парку. Там суттєві руйнування, люди залишаються під завалами.  Рятувальники працюють над розбором завалів та звільненням людей. Також, як вже стало традиційно для російських терористів, влучили в електричну підстанцію. Південні громади Запорізького району зараз без світла. Є влучання і в телевежу. Екстрені служби працюють над тим, щоб якнайскорше усунути наслідки», - розповіли в ОП.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ