«Рух» переміг одеський «Чорноморець» у спарингу завдяки дублю Климчука і голу Таллеса.

Як інформує офіційний сайт клубу, «жовто-чорні» домінували на полі впродовж усього поєдинку і не дали гостям практично ніяких шансів біля своїх воріт. Один лише Климчук тричі міг відзначитись ще до перерви. Зрештою, Юрій одного разу таки засмутив «моряків» і зробив це дуже ефектно: обікрав у центрі поля захисника «Чорноморця», промчався до воріт та виграв дуель у кіпера. Попри це, на відпочинок команди пішли за нічийного рахунку. Наприкінці першого тайму Путря зумів зрівняти рахунок ударом у дальній кут. 

Усе на свої місця розставив другий тайм. «Жовто-чорні» продовжили грати першим номером і це дало свої плоди. Селін сфолив на Мисику у карній зоні, арбітр призначив пенальті, яке реалізував Таллес. Старання та активність Климчука теж були недаремними: на 59-ій хвилині Юрій накрутив фінтами захисника, увірвався до штрафного і точно пробив у дальній у ворота Непогодова. У підсумку 3:1 – впевнена перемога «Руху» у спарингу з «Чорноморцем».   

«Рух» (Львів) – «Чорноморець» (Одеса) 3:1 (1:1).

Голи: Климчук, 15, 59, Таллес, 53 (пен.) – Путря, 45+1.

«Рух»: Паньків, Лях, Слюсар, Білий, Руніч, Довгий, Карасюк (Гришкевич, 86), Таллес, Соломон-Отабор, Мисик (Карабін, 54), Климчук (Чідозі, 75).

ІА "Вголос": НОВИНИ