Тактика Зеленського не нагнітати ситуацію щодо можливого вторгнення Путіна в Україну викликає обурення серед українців.

Намагався довести неправильність думки громадян, що влада нічого не робить для припинення війни, народний депутат від «Слуг народу» Павло Фролов у прямому етері ток-шоу «Говорить Великий Львів» на телеканалі NTA.

Він зазначив, що саме стримування є тим фактором, який може захистити українців.

«За Зеленського Україна отримала статус партнера НАТО, – каже Фролов. – За Зеленського прийняті Закон про територіальну оборону, про національний супротив. Саме нашій політичній команді на чолі зі Зеленським вдалося досягти максимального рівня західної підтримки України за увесь період від 2013 року».

Фролов вважає, що комунікація Зеленського з лідерами західних країн, їх візити до Києва, – це не щось одиничне, а частина великої роботи для посилення позицій України.

«Якщо подивитися на інтенсивність і зміст контактів між представниками Заходу та Україною, то очевидно, що за каденції Зеленського досягнуто максимального рівня  взаємодії. Такий рівень був необхідний ще в 2014-2015 роках, коли була найсуворіша фаза війни. Зеленський чесний на переговорах усіх форматах, тому і партнери відповідають йому тим самим і збільшують військову допомогу. Тобто обсяг негативних наслідків можливої ескалації і вторгнення на нашу територію зростає для Росії не щодня, а щогодини», – переконує Фролов.

ІА "Вголос": НОВИНИ