Спеціалісти академії «Руху» проводять набір дітей 2008 року народження на другому етапі набору в Академію «Руху».

Кожен учасник має пройти реєстрацію та медогляд перед тестуваннями.

До Львова з'їхалося близько 200 юнаків зі всіх куточків України для проходження тестування: присутні юнаки як з Закарпаття, так і з Краматорська. Порівняно з минулим тижнем, на другий етап відбору приїхало значно більше дітей.

У ході другого етапу тренери лише споглядають за тим, як діти виконують завдання та ставлять оцінки. Рішення щодо відбору будуть виноситися не відразу, а через декілька днів.

Діти виконують різні завдання - від оббігань конусів з м'ячем до гри на футбольному полі, за чим пильно спостерігають тренери.

Після завершення відбору дітей будуть вчити не лише футбольним справам, а намагатимуться всебічно розвивати юнаків.

Наша мрія - щоб 11 випускників академії грали у збірній України і цьогорічний відбір є першим початком до цього. Ми сіємо зерна, які з часом почнуть давати хороші плоди - сьогодні цей плід вже проростає. Так, вже наступного місяця  топ-директор однієї з найкращих футбольних академій Європи приїде на переговори для обміну досвідом.
Григорій Козловський - президент ФК «Рух» Львів.

Відбір дітей до академії складається з 4 етапів: на першому етапі проводяться ігрові вправи, щоб визначити ігрові якості дітей. Другий етап має більш оціночний характер: юнаки здаватимуть нормативи. Вже на третьому та четвертому етапах хлопчики будуть проходити тижневі збори, де буде можливість детально стежити за ними у тренувальному та ігровому процесах.

ІА "Вголос": НОВИНИ