Вже в цю суботу, 19 червня, поблизу Львова відкриється нова туристична локація - плантація квітів «Казкові поля». Саме там всі охочі зможуть побачити найбільше в Україні лавандове поле. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА. Відомо, що туристична локація знаходиться у селі Стрілки Бібрської громади. Варто зазначити, що на території «Казкових полів» є розташовані кафе, дитячий майданчик і крамниця, де можна придбати продукти, сувеніри й товари для саду. А для найбільших любителів квітів будуть працювати екскурсії на розсадники декоративних рослин.

«Загалом для прогулянок і фотосесій тут доступно 10 га території. Висаджено 26 000 квіткових кущів більш як 40 сортів, які найкраще цвітуть у кліматичних умовах України, - зауважує пан Зінько. - Серед родів рослин – зокрема лаванда, гортензія, вейгела, спірея», - розповів директор «Казкових полів» Назарій Зінько.
Зараз же на полях квітнуть вейгели. А вже в середині липня розцвіте ще й найбільше в Україні поле гортензій. Також повідомляється, що за 8 км від полів розташований Свірзький замок, куди також часто люблять їздити туристи. [media=65113,65116,65117,65119,65121,65122]

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ