Печерський суд обрав президенту Української асоціації футболу Андрію Павелку міру запобіжного заходу у вигляді арешту на 2 місяці з можливістю внесення 9 мільйонів 880 тисяч гривень застави. Заставу за Павелка вже внесли.

Про це повідосив юрист по справі УАФ Денис Бугай у коментарі «Українській правді».

«Сьогодні було засідання Печерського суду. На жаль, суд не дослухався до наших аргументів і прийняв рішення про арешт з можливістю внесення застави. Заставу вже сплачено. Вона сплачена УАФ. Наразі завершуються юридичні процедури щодо підтвердження платежу. І сподіваємося, що незабаром Павелко з’явиться в офісі УАФ і продовжить виконання своїх обов’язків», - заявив він.

За словами Бугая, термін арешту становив 2 місяці, а застава 9 мільйонів 880 тисяч гривень.

Юрист додав, що наразі Павелко перебуває в Головному свідче управлінні поліції у слідчого. УАФ чекає, що «за кілька годин» питання з заставою вирішиться і Павелка відпустять.

За словами Бугая, вони «категорично незгодні з рішенням суду і взагалі з кримінальним провадженням».

"Слідство заявляє, що є заволодіння коштами УАФ. Це неправда. Кошти, про які йде мова, – це була виплата за послуги, які надавав УАФ відомий футбольний суддя П'єрлуїджі Колліна. Вони мали всі ці докази, але ці докази в суд не передали, а сховали.

Нагадаємо, що Печерський суд призначив президенту УАФ Андрію Павелку міру запобіжного заходу - арешт на 2 місяці

ІА "Вголос": НОВИНИ