29 вересня у Львівській опері обиратимуть найгарнішу дівчину Львова. Цього року на корону претендують 14 львів’янок.

Конкурс «Міс Львів» готовий Вам представити 14 неймовірних красунь, що будуть боротися за головну корону міста Лева.

Як повідомляє власниця конкурсу Валерія Никифорець: «Корону виготовили  з дорогоцінних металів та прикрасили дорогоцінними каміннями. Ця корона – гордість нашого комітету та нашого міста. Тому що не кожне місто може похвалитися такою короною. Ми запозичили цей досвід у конкурсів «Міс Світу», «Міс Всесвіт» та «Міс Україна», де цінні ювелірні корони переходять від попередньої переможниці до наступної».

У межах конкурсу дівчата змагатимуться не тільки за головну корону нашого міста. Під час проведення фінальної частини заходу, яка відбудеться 29-го вересня  на сцені Оперного театру, учасниці матимуть змогу отримати титул «Міс Добре Серце», який вручатиметься дівчині, яка найкраще проявить себе в реалізації соціального проекту. Також між конкурсантками розігруватимуть титул «Міс Дружба».

Цього року була започаткована нова номінація – «Міс Вголос Львів», цей титул отримає дівчина з найкращим голосом.

«Міс глядацьких симпатій» обираєте Ви, хочете дізнатись як? Заходьте на офіційну сторінку Міс Львів у Facebook чи Instagram і ми відкриємо секрет, як Вам стати членом журі.

А вже 22 вересня об 11.00 відбудеться прес-конференція, на якій презентують усіх претенденток на титул «Міс Львів 2021». Місце проведення – Прес Клуб (просп. Шевченка, 11).

Довідка! Акредитацію ЗМІ на прес-конференцію «Міс Львів 2021» розпочато!

Для отримання акредитації заповніть акредитаційну форму та надішліть на електронну пошту до 21 вересня за адресою: [email protected]

Прізвище та ім’я

Назва ЗМІ

Контакти

Сайт ЗМІ

ІА "Вголос": НОВИНИ