Для організації картинки "референдуму" вже понад три тижні у Херсоні перебувають російські політтехнологи.

Про це в Facebook повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Орки не відмовилися від планів проведення референдуму в Херсонській області, хоча завдяки тому, що населення нашої області категорично відмовляється брати участь у процесах його організації, відчувають дуже великі проблеми з формуванням виборчих комісій», - повідомив він.

При цьому додав, що окупанти намагаються розв'язати цю проблему шляхом обдзвону з проведенням так званого опитування громадської думки.

«Через голів ОСББ і роздачу »соцдопомоги« збираються списки мешканців з контактами, які після обробки стануть основою виборчих списків. Крім того, є інформація і про те, що для організації »референдуму« вже понад три тижні в Херсоні знаходяться російські політтехнологи, яким доручили координацію цих процесів», - повідомив Соболевський.

Він звернувся до жителів Херсонської області із закликом не брати участі в підготовці та проведенні «референдуму».

«Це 100% буде кваліфіковано як зрада. Не дайте оркам вас використовувати! ЗСУ близько, і це відчуває сьогодні кожен орк, який знаходиться на Херсонщині!»- написав він.

Зазначимо, що після ударів ЗСУ окупанти в Херсонській області почали завозити боєприпаси під виглядом «гуманітарної допомоги».

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ