ЗСУ стежать за діями ворога і закликають не вірити дезінформації.

Окупанти почали поширювати фейк про повторний наступ армії РФ на Київщину. Вони розсилають текстові повідомлення, в яких попереджають про підготовку атаки на Ірпінь і Бучу, а також висадку десанту в Гостомелі.

Про розсилку текстових повідомлень з неправдивими даними розповіли в Стратегічному командуванні ЗСУ.

Ворог намагається посіяти паніку серед населення міст України, які були звільнені від окупації. Виявлено розсилку текстових повідомлень, у яких йдеться про можливий повторний наступ агресора у Київській області. Не піддавайтесь на провокації! Збройні сили України пильно стежать за діями російської армії на кордонах, контролюють ситуацію і завжди готові до можливої повторної зустрічі з російськими окупантами", — заявили в стратегічному командуванні ЗСУ.

У фейкових повідомлення сказано, що штурм готується з 10 по 15 червня. Просять заправити машини і бути готовими до евакуації. Мета цих розсилок — посіяти паніку і погіршити і без того нелегку ситуацію з паливом.

Зазначимо, комітет Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, рекомендував парламенту схвалити урядовий законопроект щодо скасування безмитного ввезення в Україну автомобілів громадянами. Мита, акциз та ПДВ повертаються з 1 липня.

ІА "Вголос": НОВИНИ