Двоє хлопчиків, віком десяти та дванадцяти років, втопилися під час купання в кар'єрі поблизу села Сюрте Ужгородського району в Закарпатті.

Про це повідомляє Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги.
 
Так, вчора ввечері, 14 червня, о 19.23 до  центральної оперативної диспетчерської Закарпатського територіального центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик: повідомили про утоплення дитини на кар’єрі поблизу с.Сюрте Ужгородського району. 
 
Коли медики прибули на місце, то побачили як на поверхні води,  обличчям вниз, плавало тіло 12-річної дитини…
 
Медик та водій кинулись у воду і витягнули потопельника. За всіма ознаками дитина була мертва вже тривалий час, однак бригада розпочала реанімаційні дії.
 
Понад пів години  намагались повернути до життя хлопчика. Але, на жаль, дива не сталося… Як згодом, з’ясувалося разом з цим хлопчиком загинув і його 10-річний односелець.
 
Тіло другої дитини вилучили із кар’єру рятувальники ДСНС, які згодом прибули на місце події.
 
Як уточнили у Головному управлінні ДСНС Закарпатської області, цього трагічного дня троє хлопчаків пішли купатися на піщаний кар’єр. Двоє занурилися у воду, однак раптом старший почав тонути. Товариш поспішив йому на допомогу, але, замість порятунку, вони пішли під воду вдвох.
 
Третій хлопчина, який є молодшим братом одного з них, злякався та побіг по допомогу до батьків. Проте, коли на місце прибігла рідня та місцеві мешканці, на жаль, хлопців у полі зору не було. 
 
Читайте також у "Вголосі: як виховують собак, які шукають вибухівку та зброю. 

ІА "Вголос": НОВИНИ