У середу, 8 травня, на Житомирщині на трасі Київ-Чоп сталася потрійна аварія, внаслідок якої загинули двоє мешканців з Львівщини, а ще один отримав травми.

Подробиці трагедії повідомили у поліції Житомирської області.

ДТП сталася у середу, 8 травня, близько 4:30 поблизу села Миколаївки Звягельського району. Автомобіль DAF, що рухався в напрямку Києва, зіштовхнувся з вантажівкою Mersedes Benz Atego, що стояла на узбіччі. Після цього в DAF врізався мікроавтобус Mersedes Vito, що рухався в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення всі три авто загорілися. 

Згодом Червоноградська міська рада повідомила, що загиблим є відомий волонтер, батько шести дітей — Віталій Дубас, який повертався додому з поїздки на передову. Ще один загиблий - 22-річний мешканець Белзької громади Борис Голод.

«Жахлива ДТП на Житомирщині забрала життя ще одного волонтера. 22-річний Борис Голод – мешканець Белзької громади, однак працював та волонтерив хлопець у нашому місті. Спільно з іншими майстрами ремонтував автівки для військових та їздив з гуманітарними вантажами на передову», — йдеться у повідомленні.

Ще один житель Червонограда вижив у важкій аварії. Його швидка доставила до Звягельської лікарні з травмами різної складності.

ІА "Вголос": НОВИНИ