Окрім внутрішніх проблем, як то опалювальний сезон та пандемія, цього тижня особливо загострилась ситуація на фронті російсько-української війни. Московські урядовці продовжують у хамській формі заперечувати існування України, а на фронті інформаційної війни пропаганда РФ й далі набирає обертів.

Нова візитівка Яроша. Тепер він радник головнокомандувача ЗСУ. У росіян «підгорає», а українці чекають на радикальні дії. Чи зміниться українська військова стратегія? Та що тепер чекає на нашу армію?

А Москва ніяк не заспокоїться. Путін знову стягує війська до кордонів України, - зазначають американські ЗМІ. І публікують супутникові фото. Соцмережі рясніють аматорськими знімками важкої артилерії. Українська ж розвідка мовчить, говорить лише Данілов і називає це “свідомою дезінформацією”. Натомість Пєсков вважає пересування техніки внутрішньою справою Росії. Що за цим стоїть і чи не на порозі ми нового етапу війни?

Усе найважливіше - у четвер, 4 листопада, о 19:15 у ток-шоу "Говорить Великий Львів". Майданчик, де отримають слово і будуть почуті абсолютно всі. В ефірі телеканалів НТА та ЕСПРЕСО, а також у соцмережах проєкту.

Львів мовчати не буде!

ІА "Вголос": НОВИНИ