Степан Хмара - Герой України, та його однодумці записали звернення для народу, у якому заявили, що чинний Президент України Петро Порошенко «не зумів організувати безпеку та оборону держави та став джерелом корупції і власного збагачення».

Про це повідомляє  «Суспільна система».

«В час коли Український Народ підійшов до критичної межі втрати державності та подальшого наступу на його права і свободи, звертаємось до розуму й совісті активних та відповідальних українців», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у зверненні йдеться про таке:

1. Ми вважаємо, що спроби Порошенка залишитися на посту Президента України на ще один термін є загрозою для існування Української Держави.

2. Без усунення Порошенка від влади неможливо провести вільні та демократичні вибори до Верховної Ради України. Новообрана Верховна Рада має відновити справжню незалежну правову Українську Державу.

3. Водночас, застерігаємо новообраного 21-го квітня Президента України від необачних кроків, які можуть сприяти проштовхуванню російських інтересів, порушенню Конституції України та будь-яких інших дій, що ведуть до руйнування Української Державності.

4. В разі нехтування інтересами України ми докладемо максимальних зусиль для організації Народу на захист нашої держави.

Нагадаємо, що ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів на чергових виборах президента України – до другого туру виходять шоумен Володимир Зеленський та чинний глава держави Петро Порошенко.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ