У п’ятницю, 21 лютого, у селищі Чайки, що на Київщині, у будинку екс-міністра закордонних справ загинув Сергій Старицький.

Нещодавно правоохоронці змінили кваліфікацію справи із самогубства на умисне убивство. Про це інформує поліція Київської області.

У відомстві наголосили, що справу перекваліфікували після погодження з прокуратурою.

Варто зазначити, що Сергій Старицький - колишній керівник телеканалу «Інтер», гендиректор телекомпанії «Тоніс» та один із власників рекламного холдингу Atlantic group.

Для встановлення всіх обставин події було призначено ряд експертиз: судово-медичну, комплексну молекулярно-генетичну, дактилоскопичну, балістичну та хімічну.

«На цей час правоохоронці отримали дані, які дають підстави припускати, що чоловік міг не сам покінчити із життям», - заявили у поліції.

Нагадаємо, у компанії чоловіків розважалась також і жінка. Її звати Марина. Вона розповіла, що пиятика в будинку колишнього міністра у п’ятницю розпочалась ще о 15 годині.  Чоловіки добряче перебрали, а жінка пішла відпочивати у сусідню кімнату. Коли вона почула постріли, то у кімнаті побачила Старицького із простреленою головою та пістолетом у руці. Попередньо, він вчинив самогубство.

Читайте також: Ексміністр МЗС розстріляв колишнього керівника телеканалу “Інтер”? Відомі шокуючі деталі.

ІА "Вголос": НОВИНИ